Produkter

Online graviditetstræning

Træningsprogram

DKK 196.00 (including 25% moms)

Dette træningsprogram har til formål at styrke din bækkenmuskulatur, så du kan lindre allerede opståede gener og forebygge flere smerter senere i graviditeten.

80 % af alle gravide døjer med gener i lænd og bækken på et tidspunkt i løbet af deres graviditet. Igennem træning af kernemuskulaturen arbejder vi med at behandle og forebygge gener gennem en evidensbaseret styrketræningsteknik, på en effektiv og sikker måde.

Træningsprogram

DKK 196.00 (including 25% moms)

Dette træningsprogram fokuserer på at styrke din gravide krop, så den er stærk gennem hele graviditeten og forberedt til den forestående fødsel.

Der medfølger øvelser, program, videoer og tekstbeskrivelser. Hvis du gerne vil styrketræne under din graviditet, men er bekymret for at lave noget forkert, er dette program til dig.

4 ugers træning online sundhedsforløb for gravide

DKK 697.00 (including 25% moms)
Bootcamp-træningerne er for dig som er gravid og som vil styrke din krop på en struktureret, effektiv og sjov måde.

4 ugers forløb med 2 ugentlige træninger. Alle træninger er opdelt i 3 blokke og varer sammenlagt i ca 30 minutter. De er filmet fra start til slut med 1 udøver og 1 instruktør som sikrer dig optimal teknik og udførlig instruktioner hele vejen igennem. Træningerne er lavet specifikt til gravide og du kan trygt træne med uanset niveau og erfaring. Her får du udelukkende træningsvideoerne fra bootcampen, som du kan planlægge hvornår skal bruges. Du får det bedste fra et fysisk hold alt samme hjemme hos dig selv, uden brug af udstyr.


8 ugers træning online træning for gravide

DKK 996.00 (including 25% moms)
Bootcamp-træningerne er for dig som er gravid og som vil styrke din krop på en struktureret, effektiv og sjov måde.

8 ugers forløb med 2 ugentlige træninger. Alle træninger er opdelt i 3 blokke og varer sammenlagt i ca 30 minutter. De er filmet fra start til slut med 1 udøver og 1 instruktør som sikrer dig optimal teknik og udførlig instruktioner hele vejen igennem. Træningerne er lavet specifikt til gravide og du kan trygt træne med uanset niveau og erfaring. Her får du udelukkende træningsvideoerne fra bootcampen, som du kan planlægge hvornår skal bruges. Du får det bedste fra et fysisk hold alt samme hjemme hos dig selv, uden brug af udstyr.