Produkter

Kost for gravide

4 ugers forløb for gravide

DKK 279.00 (including 25% moms)

Dette er kurset til dig, der har brug for inspiration, viden og hjælp til at overkomme mentale barrierer, og til at lære hvordan du spiser dig til en sund graviditet og dermed skaber de bedste betingelser for dig og din baby.

Du får lækre opskrifter, viden om kost og sundhed under graviditeten, kostprincipper og mulighed for at arbejde med dine tanker. Alt sammen gjort nemt og overskueligt for dig – For jeg ved godt, at overskuddet kan ligge på et meget lille sted, når man er gravid.


4 ugers kostplan

DKK 196.00 (including 25% moms)

Til dig der gerne vil sikre din krop det bedste og holde kontrol med vægten, og og som har brug for hjælp til at komme i gang med en sundere livsstil, hvor det bliver nemmere for dig at træffe sunde valg.

Denne kostplan er ikke et quick fix, men nærmere en kickstart til en sundere livsstil og et varigt vægttab. Du får en 4 ugers kostplan, med forslag til alle dagens måltider, bygget op omkring helt almindelig mad og et princip om, at intet er forbudt. Du får også mine 5 kostprincipper og generel information om sunde valg.