Vi er et træningsstudio i Aarhus specialiseret i fertilitet, graviditet og efterfødsel.

Vi holder til midt på Viby Torv i vores private studio. I vores loungeområde har vi plads til foredrag, og vores bootcampere får sig ofte en snak efter træningen. Vores børneområde indbyder til leg og kreativitet, og de store børn kan være aktive, mens forældrene træner. Ydermere har vi køkken, plads til puslen, og vi indbyder til amning, bleskift, og andet den nybagte mor behøver.

Følg Skanderborgvej ud fra Harald Jensens plads, og på blot 5 min. ankommer du til hjertet af Viby. Kommer du i bil tilgås parkeringspladsen fra Vestergårdsvej, hvor der i bunden til højre er 2 timers fri parkering. Vi ligger under Today Restaurant med et indgangsparti i glas.

Viby Ringvej 5b, 8260 Viby
– indgangen ligger på bagsiden af bygningen.


I vores studio har vi skab det bedst mulige rum for træning. Du vil opleve en intim atmosfære, hvor der er plads til både børn og voksne. Studiet består af et stort træningsområde, hvor der samtidig er plads til, at babyerne kan boltre sig under træningen. Vi har et bred udvalg af udstyr, herunder romaskiner, kettlebells, håndvægte, vægtstænger, vægtskiver, boxe, wallballs mm.

Vi har et lækkert lille lounge-område indrettet efter familiers behov. Her kan du varme vand til en gratis kop kaffe/the, varme mad i mikrobølgeovnen og give baby mad i en barnestol, eller amme på vores KlipKlap fold-ud-madrasser med ammepuder.

Vi har puslebord på vores toilet, så det er muligt at få skiftet de små. Derudover er der ekstra puslemåtter i loungen.
Vores behandlingsrum/kontor bruges til individuelle samtaler, massage, målinger, vejninger og andet personligt relateret.

Vi har endvidere 2 timers gratis parkering, og barnevognsparkering lige foran indgangen.

Kom ned og se vores lækre faciliteter efter aftale eller i forbindelse med en bootcamp.


I Vejle hører vi til i rammerne af Fit og Sund og kan således der også tilbyde vores populære bootcamps.


Vi samarbejde med